Managers Marathon Club
- Wij managen je van 0 naar 42,195 km. -
  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo

Activiteiten:

Woordje:

"Eigenlijk zijn we bij MMC toch wel met ons gat in de boter gevallen” Zo motiveerde ik mezelf deze middag op de muur van Geraardsbergen. Ondanks 2 lockdowns slagen we er toch maar in om onze leden aan het lopen te houden. De inspiratie dreigde daarbij wel op te drogen, maar kijk: Wilfried en Tomas toveren daar toch wel de MMC Crosscup uit hun hoed. Anderhalf uur in de wagen naar Geraardsbergen om dan gans alleen 2 uur en een kwart de zwaarste hellingen uit de Ronde van Vlaanderen te trotseren en vervolgens weer anderhalf uur naar huis. En het lukt wonderlijk wel. Het parcours was bewegwijzerd met onze gekende gele fluo pijltjes. Alleen ontbrak het ontvangst en de bevoorradingen. Maar ik heb mogen lopen in één van de mooiste streken van Vlaanderen.

Wie doet ons dat na...

Wie zou in februari verwacht hebben dat we een eigen marathon zouden organiseren en dat deze nog het hoogtepunt van dit jaar is geworden. Een maand geleden was Gedinne (of all places) plots geen onbekende gemeente meer. Ruim 40 leden liepen er de marathon en nog eens 40 leden de halve marathon. Dik 80 leden aanwezig dus op één van de zwaarste wedstrijden ooit gelopen met de club. Koud, wind, regen, slijk en af en toe een pijltje missen. Maar ik ben fier dat we het gedaan hebben.

En we konden ook ons groot jaarlijks sportief feest laten doorgaan onze WS CLASSIC met 127 leden in de Veluwe voor een sportief en gezeillig samenzijn CORONA PROOF .

Wie doet ons dat na…

Volgende training kadert weer in de MMC crosscup en ook dit maal op locatie. In ons aller Osbroekpark in Aalst. Sint-Niklaas zal zien dat het goed is. Helaas moeten we wel afzien van de lunch nadien, maar dat kan wederom de pret niet bederven. Lopen zullen we, ook de kinderen…

Wie doet ons dat na…

Ook 2021 kondigt zich niet zo optimistisch aan. Maar ook dan zullen we jullie kunnen motiveren om je geliefde sport te kunnen blijven uitoefenen. We verwachten dan ook dat de inspanningen die onze club levert en met name door Wilfried en Tomas, massaal geapprecieerd zullen worden en zien dan ook jullie deelname met veel genoegen tegemoet.

Ik zou daarom ook nu willen eindigen met: Wie doet ons dat na…

Bert Nijs
Uw fiere voorzitter