Managers Marathon Club
- Wij managen je van 0 naar 42,195 km. -

World marathon majors

Londen, Berlijn, Tokyo, Chicago, Boston en New York. Als er wedstrijden zijn waar afstandslopers likkebaardend naar uitkijken, dan zijn het deze wel.

Managers Marathon Club maakt die ultieme sportieve droom waar. Elke eerste zondag van november trekt een ambitieuze groep van meer dan twintig lopers naar the Big Apple. De andere wereldsteden worden om de twee jaar bezocht. MMC is de enige club die je naar elk van de zes Majors brengt en geeft jou zo de kans om te genieten van de geschiedenis van de Boston Marathon of je record te breken op ’s werelds snelste parcours in Berlijn.

Wereldwijd sprokkelden amper enkele duizenden lopers deze zes sterren bij mekaar. Bij dat selecte kransje gelukkigen, zijn intussen meer dan vijftig MMC’ers. Misschien word jij wel één van hen?

Veel meer dan Majors

Natuurlijk denkt MMC niet alleen aan de grote kleppers in de marathonwereld. Naast de Majors lopen we elk jaar een marathon in eigen land en trekken we er op uit naar vier andere landen of steden om er het beste van onszelf te geven. Zo liepen we de jongste jaren over het San Marcoplein in Venetië, downhill in Denver - Colorado, tussen de pubs door in Dublin en langs de prachtige kust van Cascaïs naar Lissabon. Dichter bij huis stonden Brugge, Brussel en Rotterdam op het programma. En zo gaan we maar door.

Elk jaar wordt een eigenzinnige keuze gemaakt uit al de wedstrijden die op de marathonkalender staan. Het is een mengeling van races in mooie steden, topwedstrijden met snelle parcours of evenementen waar we vol voor de sfeer en de couleur locale gaan.